Тя се постарала да се втали, защото отскоро се изявява

...
Тя се постарала да се втали, защото отскоро се изявява
Коментари Харесай

Вижте зверската диета, с която Глория Петкова свали кила след раждането

Тя се постарала да се втали, тъй като неотдавна се изявява като актриса и обикаля по кастинги. Риалити звездата от „ ВИП Брадър” към този момент изгря в сериала на Българска национална телевизия „ Денят на бащата”, в който си партнира с Александър Сано, само че се надява занапред да направи огромния си пробив в киното.

„ Истината е, че отслабнах с апетит и доста лишения”, безапелационна е хубавицата. Тя твърди, че се храни един път на ден и то в доста дребни количества. Според нея диетите, които включват ястие по пет пъти дневно, не са ефикасни, по тази причина си построила собствен режим, настоящ безотказно. Още от манекенските години Петкова привикнала да хапва дребни порции, тъй че организмът й не страдал от лишенията. „ Пия по доста течности и се усещам добре”, твърди тя.

Глория споделя още, че сега е изоставила кариерата си на модел и се е посветила на актьорското майсторство. Да взе участие в „ Деня на бащата” със звезди като Захари Бахаров и Александър Сано за нея било огромно предизвикателство, само че с доста подготовки, добра подготовка и поддръжка от сътрудниците си сполучливо се превъплътила в облика на героинята си Милена, написа " Уикенд ". „ Всички бяха доста толерантни към мен и съм им признателна за това. Все отново не съм професионална актриса, не съм приключила НАТФИЗ, само че считам, че съм артистична и желая да се развъртвам в тази област”, споделя младата майка. Откакто дребната Анабел се появила на бял свят, животът на Глория се преобърнал и щерка й се трансформирала в център на нейния свят. Мъжът й Методи Велинов помогал в грижите за хлапето, само че се включвал най-вече вечер, тъй като денем бил ангажиран с работни задължения. „ Не може да се отхвърли, че той е страховит татко и доста се старае!”, разяснява Глория.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР