Тя се оттегли от кампанията на Доналд Тръмп за втори

...
Тя се оттегли от кампанията на Доналд Тръмп за втори
Коментари Харесай

Край на единството? Иванка Тръмп се отказа и от братята си след разрива с Доналд (Какво се случва с бившата първа дъщеря на САЩ?)

Тя се отдръпна от акцията на Доналд Тръмп за втори мандат, отхвърли се от поста консултант на президента и се откъсна съвсем напълно от политиката. Но след татко си, Иванка Тръмп наподобява е решила да се раздели и с братята си. Тя нае лични юристи по време на делото против нея и фамилията й, като уволни правния екип, който представляваше взаимно нея и околните й.


Наскоро стана ясно, че дъщерята на Доналд Тръмп, братята й Ерик и Доналд — младши, както и самият Тръмп са упрекнати от Летиша Джеймс, че съзнателно са повишили цени на парцели във Флорида, с цел да получат преференциален заем. Освен това Джеймс желае да се приключи правото им да практикуват на територията на щата и обезщетение от 250 милиона $.


Тръмп бяха наели екип от юристи, само че Иванка ненадейно реши, че ще бъде защитавана от личен екип. Акцията й беше много внезапна и предизвика доста въпроси.


Доскоро семейство Тръмп изглеждаха необикновено сплотени, само че дъщерята на президента все по-рядко се появява до татко си. След гибелта на майка си Ивана, Иванка реши да се отдръпна от публичния живот и да се посвети на фамилията си. Дъщерята на Тръмп поставя старания да показва чудесно въодушевление и близки връзки със фамилията си, само че е явно, че са надалеч от идилията, която посочваха до неотдавна. 


Предполага се, че неприятните й връзки с Мелания Тръмп са в основата на отдръпването й от политическите планове на татко й. Първата дама несъмнено завоюва повече благосклонности от Иванка и тя избра да се отдръпна от Белия дом, вместо да е част от безсмислена война за известност, в която медиите непрекъснато въвличаха двете дами.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР