Тя се намира на ул. Народни будители №3АМедицинска лаборатория

...
Тя се намира на ул. Народни будители №3АМедицинска лаборатория
Коментари Харесай

Лаборатория „ЛИНА” – Варна отвори още една манипулационна в квартал „Аспарухово”


Тя се намира на ул. „ Народни будители ” №3А

Медицинска лаборатория „ ” отвори на още една комфортна локация в квартал „ Аспарухово ”. Новата манипулационна се намира на ул. „ Народни будители ” №3А (зад читалище „ Просвета ”) и работи от понеделник до петък от 7:30 ч. до 15:30 ч. и в събота от 8:00 ч. до 12:00 ч.



Лабораторията има подписан контракт с Националната здравноосигурителна каса и прави проучвания против талон-направления, издадени от доктор.

За улеснение на жителите на квартала, в новата манипулационна се вземат и проби за PCR проби за COVID-19. По предпочитание на пациента, на британски език могат да бъдат издадени резултат и документ, нужен при пътешестване. Те се получават на място в манипулационната. Важно е да се знае, че лабораторията е утвърдена от Министерството на здравеопазването за доказване на COVID-19 и резултатите ѝ се признават в чужбина.



В новата манипулационна на ул. „ Народни будители ” №3А важат месечните профилактични акции на лаборатория „ ЛИНА ” с проучвания на преференциални цени, както и безплатните скринингови проучвания. Информация за тях се разгласява на уеб страницата , както и в формалната фейсбук страница на лабораторията, която можете да последвате от .

 

 

 

* обява

 

 

 

 

 
--> --> --> -->

Последни вести
НАПИШИ КОМЕНТАР