Тя се казва Янита Гашина и е един от най-популярните

...
Тя се казва Янита Гашина и е един от най-популярните
Коментари Харесай

Топ моделът Янита Гашина: За мен любовта е всичко и държа човекът до мен да ми я дава по всякакъв начин

Тя се споделя Янита Гашина и е един от най-популярните български модели в чужбина. Нейното красиво лице и секси тяло краси корици и билбордове в Италия, Франция и зад океана. В България Янита стана по-известна след присъединяване си в състезанието „ Miss Playmate 2019”. Нейната фантазия е да стане актриса и работи крепко по постигането ѝ. Яни води здравословен метод на живот, не стопира да пътува, да опознава нови култури и да развива себе си.



1. Здравей, Янита. Разкажи ни малко повече за себе си.
– Здравей, Християн. Аз съм от София и съм на 27 години. Завършила съм политическа спестовност и оттогава не се занимавам с политика. Цял живот работя в областта на шоубизнеса и рекламата, а от година насам се обърнах към малко по-нетрадиционен бизнес, обвързван с запазване на здравето, здравословен метод на живот и личностно, духовно и прочувствено развиване.

2. Как прекара лятото? Къде изкара почивката си – в България или в чужбина?
– Прекарах едно динамично лято като цяло. 2020 година ми донесе както големи загуби, по този начин и доста нови и хубави неща. Имах незабравими завършения с неповторими хора. Пътувах из цяла България и като посещавах много забавни и енергийно заредени места, съумях да се преборя с депресията след загубата на майка си тази година. За благополучие срещнах хора, които бяха до мен, подкрепяха ме през този тежък интервал и ми помогнаха да стартира да виждам на живота под различен ъгъл. Сега съм щастлива и знам, че всяко нещо, което ни се случва, си има избрана причина. Животът е подарък и би трябвало да одобряваме както хубавото, по този начин и неприятното с усмивка.



3. Каква беше 2020 година за теб?
– За жал не можах да посетя обичания си остров Бали, на който извозвам по- огромната част от времето. Все отново обиколих много красиви места тук в България.

4. Разбрахме, че си призната да учиш актьорско майсторство в НАТФИЗ. Това правилно ли е? В какъв филм би желала да участваш и каква роля мислиш, че би ти подхождала?
– Все още не съм призната в НАТФИЗ, само че следващата година сигурно ще бъда. Решила съм твърдо, че желая да изучавам актьорско майсторство. Това е нещото, което същински обичам и с което ще се занимавам в бъдеще. Би ми подхождала роля на умопобъркан или наемен палач.



5. С какво се занимаваш сега? Разкажи ни малко повече за твоите действия.
– В момента съм се присъединила в разнообразни планове от финансово-инвестиционен темперамент, свързани със здравето и личността. Също по този начин съм горделив притежател на гора от дръвчета, с които способствам за положителната околна среда на България.

6. Как ти се отрази присъединяване в състезанието Мис Плеймейт 2019? Стана ли по-разпознаваема като персона измежду хората? Какво ти донесе състезанието?
– Участието ми в състезанието ми подейства надграждащо, тъй като видях, че не ми е там мястото и това не е моята среда. Станах по-разпознаваема, да. Макар че изказванието „ Няма неприятна реклама.” важи напълно в България, присъединяване ми не се водеше от мотивацията да ми лепват избран етикет. Все отново състезанието си беше едно премеждие и съм признателна на уредниците и на целия екип за топлото отношение и за грижите, които полагаха за нас цяла година. Тук е мястото още един път да изкажа саболезнования за загубата на господин Сираков.



7. Имаш ли мъж до себе си, или сърцето ти е свободно?
– Моето сърце е голямо и в него има обич за целия свят. Но да, имам мъж, който ме обожава и се грижи за мен. Не желая към този момент да разгласявам името му обществено. Пазя го от хорското хейтърство.

8. Какво би трябвало да има един мъж, с цел да може да те завоюва?
– Харесвам мощни мъже, които в това време са чувствителни и могат да обичат. За мен любовта е всичко в този свят и държа индивидът до мен да ми я дава по всевъзможен метод. Под формата на смешка ще вметна, че си падам по мъже с кореми. Тумбаци.

9. Колко коства това да бъдеш Янита? Колко харчиш за поддръжка и шопинг?
– Харча съгласно това, което имам. Живяла съм и с доста, и с малко. Не съм от дамите, които вършат всичко в името на лъскавия живот, и в никакъв случай не съм считала, че щастието може да се купи с пари. Водя порядъчен живот, не се окайвам. Нито съм бедна, нито богата. За сметка на това душата ми е богатство.



10. За какво мечтаеш?
– Мечтая да обиколя всички вълшебен места по света и да доближи високо равнище на духовно развиване, с цел да мога да оказвам помощ на повече хора да се оправят с проблемите в живота. Искам да отида в Мексико, в Перу, в Индия. Има какво да науча там.

11. Разкажи ни малко повече за бъдещите ти проекти.
– Никога не върша дълготрайни проекти. Научила съм се, че те не се реализират. При мен ефикасни са късите периоди. Сега да вземем за пример замислям да се запиша на курс по испански. Един език допълнително в никакъв случай не е непотребен.

12. Поддържаш ли максимата,,Ние сме това, което ядем”. Какво мислиш за здравословното хранене?
– Любител съм на вкусната храна и хубавото вино. Старая се да не хапвам нездравословни храни освен тъй като държа на фигурата си, а и тъй като желая да съм здрава. Храната и водата са главният фактор за това. Хората подценяват това, което ядат и пият, а то в действителност е главният източник на здраве и дългоденствие.

Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР