Тя се казва Шантал Конъли и няма мъж в света,

...
Тя се казва Шантал Конъли и няма мъж в света,
Коментари Харесай

Мъжете полудяха по Кралицата на Формула 1

Тя се споделя Шантал Конъли и няма мъж в света, който да не се размечтае при типа й. Още повече, че тази красавица съчетава съвършените извивки на тялото си с любовта към адреналина и високи скорости. Тя е бивше момиче на "Формула 1 ".

Шантал Конъли се прочу като герой за правата на дамите, откакто се включи в протестна акция, ориентирана към уредниците на "Формула 1 ".



Причина за кръстоносния поход на сексапилната хубавица бе решението им да бъдат съкратени хубавиците, които размахват знамена на финиша, обявявайки какъв брой кръга остават до края на надпреварата. В края на февруари бе обявено публично, че на тазгодишното Гран при сексапилните, дългокраки госпожици ще бъдат сменени от деца.



На страницата си в Instagram Шантал разгласява свои съблазнителни фотоси, като на доста от тях тя е напълно гола, без даже едно мъничко късче плат по тялото.



За да покаже своето неодобрение към уредниците на супер скоростното автомобилно съревнование, тя одобри присъединяване в протестна акция, на която театралничи дружно с други модели на фона на спортни коли. Всички девойки бяха облечени в дребни прилепнали дрехи, решени в алено.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР