Тя се имаше за топ красавица, за осмо чудо, за

...
Тя се имаше за топ красавица, за осмо чудо, за
Коментари Харесай

Взрив: Антония Петрова призна нещо, което никога не сме очаквали! (+ СНИМКИ)

Тя се имаше за топ хубавица, за осмо знамение, за галактическа находка и кой знае какво още... Говорим за Антония Петрова, да. Бившата Мис България, която всеобщо нарекоха Мис Крокодил преди доста години, поставяйки короната на главата й.

Тоца, както още я назовават, обаче показваше, че не се трогва от приказките на хората и демонстрираше надали не кралски искания. Това, което тя най-често повтаряше, като изключим какъв брой съвършени са с мъжа й Ивайло Батинков, беше тематиката за визията й.

Визията, за която Антония твърдеше, че е изцяло естествена и дадена от природата. Е, би трябвало да си глупак, с цел да не видиш колосалната разлика сред " естествените " й устни и последвалите джуки, както и скулите, само че... Петрова натърти, че - ок, има хиалурон в устните, само че в никакъв случай, повтаряме - в никакъв случай, не си обработва фотосите с фотошоп и филтри.

Е, имаме вест, имаме изненадааа!!! Вижте последните снимки на Тоцето в мрежата и ахнете! Не единствено филтри, ами няколко един върху различен, красят другояче естествената й хубост. Де факто Тоца сама призна това, което в никакъв случай не сме очаквали - че не се харесва задоволително и че държанието й е просто поза и изтребване на комплекси.

Да, брачната половинка на Ивайло Батинков направи признанието мълчешком, само че това е повече от всички думи на света - чисти обстоятелства. Или може би в този момент още веднъж ще има наглостта да съобщи, че не употребява филтри?!

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР