Тя се чувства на правилното място за работа и точно

...
Тя се чувства на правилното място за работа и точно
Коментари Харесай

Зад всеки голям успех стои един голям екип

Тя се усеща на вярното място за работа и навръх мястото си в него, тъй като знае, че ролята й е основна, а за нея са нужни характерни професионални умения. Това я прави горда от собствените ѝ постижения, само че и най-много щастлива, че е част от един страховит и потвърдено ефикасен маркетинг екип. Виктория Бойчева е Старши експерт в отдела, където ежедневната динамичност е определяща, а тя самата в огромна степен прави допустимо плавното действие на екипа.

Маркетинг като идея / „ Скритият коз “ на маркетинга

Виктория избира работодателя си. Без да чака публикация за специфична позиция, тя изпраща мотивационно писмо на имейл адреса, който намира на уеб страницата на Kaufland България и скоро с нея се свързват от компанията. „ Kaufland беше измежду фаворите ми, oще след завръщането ми от Виена, където приключих своето образование. Kaufland отговаряше на всички мои условия за шеф – немска компания, с дълга история, благонадежден и сигурен шеф с опция за кариерно развиване “, споделя Вики.

Започва работата си в Kaufland България като помощник в отдел Маркетинг. След към година тя към този момент има опция да се заеме с обмисляне и съгласуваност на маркетинг интензивностите. Днес може с убеденост да каже, че координира всички вътрешни процеси и планове в отдела, както и такива, които са общи с други отдели на компанията, тъй като тя е свръзката и уредникът на плавното им и навременно протичане. Приема работата си като задача да е в интерес на сътрудниците си и с положителните си организаторски качества и умения да улеснява работата им, да е тяхното „ скрито оръжие “.

Как компанията те трансформира и ти нея

Описва работата си в Kaufland като разнообразна и даваща непрекъснати благоприятни условия за учене на нови неща. „ Имам положителни учители и образци в лицето на директния ми началник и всички сътрудници, с които работя в всекидневието си. Научих се да се приспособявам към моментната обстановка и да приемем всяка нова задача с усмивка. “, споделя Вики.

Тя е безапелационна, че работата й в компанията е трансформирала метода й на мислене - като експерт и човек. Разбира, че с цел да се реализира нещо огромно, зад него би трябвало да стои един огромен тим и в никакъв случай единствено една персона.

Определя ежедневната си работа като много занимателна, характерна, с доста вътрешен дизайнерски диалект и термини от изобретателно смесени немско-български думи и съкращения. Научила се е единствено с взор да схваща сътрудниците си, когато имат потребност от помощ. И постоянно първа им я предлага.

Суперсилите на Вики

„ Обичам момента, когато видя, че всички сложени задания за деня са изпълнени, това ми доставя задоволеност. “, споделя Вики. А с цел да се случи това, тя ловко е употребила своите супер професионални умения, подсилени от супер скорост, супер прозорливост и супер отзивчиви качества.

Целта й е да продължава да се развива и с уменията си да способства за триумфите на екипа и компанията. Осъзнава, че има доста значима роля да усъвършенства и улеснява дейностите на сътрудниците си в Kaufland, тъй че тяхната работа да тече елементарно. Има нюх по кое време и по какъв начин да се намеси и го прави тъкмо в точния момент и с висок професионализъм.

Суперсилите на работодателя

„ Сигурност, успокоение и отбрана. “ – това е дефиницията на Виктория за компанията, в която работи. За изразът „ втори дом “ във връзка с Kaufland не е факсимиле, тъй като усеща протекция, непоклатимост и вяра, която компанията й дава за бъдещето. Както и поле за изява и насърчаване да се развива и придобива нови умения. Предстоящото, новото, утрешният ден са обещанията, за които знае, че си заслужава всяка заран да стартира деня с дълъг и забавен лист от задания. А страхотният екип от експерти я стимулира да ги изпълнис лекост.

Научете повече за Кауфланд като шеф и за чиновниците в компанията на:
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР