Тя самата бе с ослепителна вечерна рокля и пантофи на

...
Тя самата бе с ослепителна вечерна рокля и пантофи на
Коментари Харесай

Милионерска съпруга остави гостите боси в палата си

Тя самата бе с ослепителна вечерна рокля и пантофи на краката си-комбинация, която надмина по екстравагантност дори Лейди Гага. Да се изуват калеврите на прага е привичка, която са практикували селяните, идващи си от тежка работа, само че за какво Шаркова реши да събуе гостите си, които сигурно не са копали равнища и доили овце, остана мистерия. Зрителите обаче не пропуснаха смешната панорама на публично облечените участници в Черешката, които бяха принудени да вечерят по чорапи.
Реклама
" Леко ми е не по уюта, домакинята да е с рокля с голи плещи и с пухчета по края,и в това време с домашни пантофки,верно отново с пухчета ", ехидничи зрителка. " Тя беше с домашни чехли, Ани беше по чорапи. Иначе е елитарно ", разяснява друга. " Вечерна рокля и чехли. Сетих се за кино лентата " От нищо нещо " и се замислих дали е махнала найлона от мебелите " е обичаният коментар на Hotnews.bg, тъй като най-точно обрисува манталитета на новобогаташите у нас, които несъмнено не са гледали класиката
Реклама
В първокласното жилище чистофайницата Шаркова живее с щерка си Теа от брака си с починалия Емил и с новата си половинка Лъчезар Петров - създател на посочената за най-голяма компания за разчистване в България, който очевидно държи на хигиената малко повече от нужното.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР