Тя съчетава в себе си силата на красотата и интелекта

...
Тя съчетава в себе си силата на красотата и интелекта
Коментари Харесай

Проф. Даниела Илиева, която разбива клишетата: Светът има нужда от всякакви хора

Тя съчетава в себе си силата на хубостта и интелекта по удивителен метод. Проф. Даниела Илиева е рядко срещана композиция от хубост, позитивизъм, разум, сексапил и харизма.

Визитката й - както просветителна, по този начин и бизнес, е пример за триумф и ентусиазъм: тя е специалист по Международен туризъм и мениджмънт, бакалавър по Бизнес администрация, магистър по Маркетинг, лекар по Икономика и професор по Управление. Има и редица специализации, като единствено дребна част от тях са НЛП трейнър, бизнес етикет и интернационален протокол трейнър, коучинг, MIT Artificial Intelligence, Implications for Business Strategy, Corporate Governance.

Можем да открием над 120 нейни публицистични изявления, 50+ университетски, има издадени 6 книги, а в този момент ще опише повече за своя професионален път и ще даде скъпи препоръки и на всички дами, които се регистрирате и дойдете на специалното събитие, което Edna.bg имаме удоволствието да организираме и ви каним на него - " Историите на Edna жена: Пътят към триумфа ". То ще се организира на 15 октомври 2024 година сред 18:00 и 20:30 ч. в  Event Space 2020, гр. София.

Самата тя споделя за себе си на своята: 

„ Обичам връзката. Общуването сред хората във официална и неофициална среда е нещо, към което подобавам с голям интерес и любознание към този момент над 20 години. Събития и обстановки в живота ми са ми показвали какъв брой малко знам, само че задълбочаването и научаването след това, ме убеждават и до през днешния ден, че всичко може да се научи. Общуването е отговорност – към себе си и към събеседника. 
Общуването е развой. Комуникацията диша и се развива. Всичко се трансформира, а измененията в обществото, мисленето, трендовете, настройките, цената на времето и динамичността на бизнеса, постановат промени и в методите на другарство. 

Считам за своя задача и предопределение да уча информационните процеси, да преподавам другите информационни модели, да споделям информационни техники и ефикасни решения. Всяко корпоративно образование, всеки академични учебен срок, всеки клиент, всяка среща, носят знание, продан, просвета, опит, прекарване и още по-голямо любознание към връзката “.
. Edna.bg
Помолихме я да ни даде 2 мъдри мисли, до които е достигнала и я е научил пътят й, а тя ни очарова.

„ Светът има потребност от всевъзможни хора “

„ Никой няма утрето дадено “

А какво още има да ни каже? Ще стане ясно по време на събитието на 15 октомври. Припомняме, че специфични посетители ще бъдат:

Красимира Хаджииванова  - блогър и съосновател на платформата

Проф. доктор. Даниела Илиева  - изпълнителен шеф на Фондация " Право и Интернет ". Открийте повече за нея 

Гергана Баева  - основател и притежател на , позната в обществените мрежи и под името beyond the yummy.

Водещ пък е  Христо Калоферов -  известният публицист от NOVA и водещ на „ Новините на NOVA “. 

Събитието на Edna.bg " Историите на Edna жена: Пътят към триумфа " се реализира с поддръжката на нашия общоприет спонсор  и тяхната самодейност SHE'S NEXT България за която може да разберете повече тук, както и с нашите съществени спонсори от , верига магазини и JTI.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР