Тя реши да сложи край на слуховете и изпрати групата

...
Тя реши да сложи край на слуховете и изпрати групата
Коментари Харесай

Никол изрита гаджето си от X-Factor, за да сложи край на клюките

Тя реши да постави завършек на слуховете и изпрати групата на гаджето си „ Try Star” вкъщи в шоково гласоподаване в последния епизод на The X Factor: Celebrity.

Никол Шерцингер бе наранена от изказванията, че гласоподава Том Еванс да остане в шоуто, с цел да „ избави романса им “.

Според таблоида „ The Sun”, някогашната другарка на най-хубавия български тенисист Григор Димитров е избрала групата „ Try Star “ да напусне шоуто, защото не можела да понася непрекъснатите насмешки с нейния романс с някогашния ръгбист.



„ Никол в действителност е с Том и не искаше да се вършат смешки за тях.”, споделя източник пред английското издание. - Тя избра да се отърве от неговата група „ Try Star”, тъй като това ще спре хората да се ровят в това какво има с Том.”

Сексапилната певица обаче още веднъж прикова вниманието не толкоз с решението си, колкото с съвършената си визия. Тя се появи в дълга, само че задоволително изрязана розова рокля, която наблягаше изумителните й извивки и не оставяше доста на въображението.
Вижте тази обява в Instagram.
Just a touch of pink

Публикация, споделена от Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) на Ное 24, 2019 в 12:12 PST

Розовата рокля се отличаваше с дълги ръкави и подплънки на раменете, с голямо деколте и изрязана част на торса, с цел да се покаже стегнатия си стомах. Долната част на роклята пък се отличаваше с голяма цепка, която разкриваше краката на Никол.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР