Тя предизвика възхищението на цяла България със забележителните си познания

...
Тя предизвика възхищението на цяла България със забележителните си познания
Коментари Харесай

Димитринка – жената феномен с 25 победи в „Последният печели“

Тя провокира възхищението на цяла България със забележителните си знания в разнообразни области. Тя е Димитринка Илиева и завоюва 25 следващи победи в куиз шоуто на Българска национална телевизия „ Последният печели “!

Димитринка е майка, стопанка, брачна половинка, щерка, а отското и фаворитка на телевизионните фенове, откакто реализира цели 25 следващи победи преди да отпадне от вратаря на националния ни тим от Съединени американски щати 94 Пламен Николов.

По специалност е основен специалист в кметството на регион „ Централен “ в Пловдив.

Интересното е, че Димитринка даже не знаела, че ще взе участие в „ Последният печели “ – щерка й я записва без да й каже. За да й подари един паметен спомен за цялостен живот.

Жената не се е подготвяла по някакъв метод за присъединяване си в предаването, а и споделя, че няма смисъл от сходна подготовка. „ Нямам време целеустремено да седна да чета за някакви сфери, а и това не са надпревари, за които можеш да седнеш и да учиш. Няма конспект “, споделя тя пред новините на Българска национална телевизия.

Димитринка непретенциозно споделя и че въобще не е очаквала сходен незабравим марш от победи, а първата й победа е била „ напълно непредвидена “. Майка й е нейното ентусиазъм, а децата й са нейната горделивост.

„ Всеки знае с освен това от мен. И с нещо по-малко от мен, тъй като сме разнообразни. И тъй като никой не знае всичко. Затова да бъдем хора и да се почитаме “, заключава умно Димитринка. 

Все отново е имала някаква подготовка преди да се появи в „ Последният печели “, тъй като всяка седмица върви на куизове с тима си.

Пожелаваме си да гледаме повече такива любознателни и знаещи хора като нея.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР