Тя познава отлично финансовия свят и се чувства добре в

...
Тя познава отлично финансовия свят и се чувства добре в
Коментари Харесай

Росица Вартоник: Няма разделение между жените и мъжете във финансовия свят


Тя познава чудесно финансовия свят и се усеща добре в него. Като една същинска жена, която има метод към всичко, тя има отношение и към.

Вярва, че да можеш да ги управляваш добре, е умеене и причина за сполучлива реализация, по тази причина е посветила големи старания за реализирането на финансови просветителни стратегии и начинания.

Снимка: Евгений Милов
Представяме ви Росица Вартоник – дамата, която ни оказва помощ да разбираме финансите.
Тя разрушава клишето, че тематиката е тежка и скучна. Напротив – може да се добавя съвършено от изключителната й колоритна и прочувствена същина.

Росица е нашата специфична героиня в епизод 32 на цифровата поредност. Тя е създател и шеф на фондация „ Инициатива за финансова просветеност “ и управлява създаването и реализацията на новаторски просветителни планове.

Снимка: Евгений Милов
Роси има 25-годишен опит във финансовия бранш, в който тя попада напълно инцидентно.


„ Бях в интервал на огромни житейски промени и трябваше да потегли по нов път. Избрах този на и започнах работа в “, спомня си тя.

За да бъдеш част от този свят, би трябвало да осъзнаеш за какво той е значим. Няма значение кой какъв е и каква специалност има – всеки носи персонална отговорност за благосъстоянието си и ръководството на е основополагащо за нас.

Росица си дава сметка и какъв брой е значимо тематиката за финансите да бъде налична до хората, да се приказва на елементарен език за нея.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР