Тя получава еднопосочен билет до Вегас. Съобщава се, че Тейлър

...
Тя получава еднопосочен билет до Вегас. Съобщава се, че Тейлър
Коментари Харесай

Тейлър Суифт бърза от Tokyo Eras Tour до личния си самолет за 12-часов полет до Вегас, за да гледа Травис Келси в Super Bowl

Тя получава еднопосочен билет до Вегас.

Съобщава се, че Тейлър Суифт се е втурнала към персоналния си аероплан, откакто е завършила шоуто си в Eras Tour в Токио, с цел да стартира 12-часовия си полет до Лас Вегас, с цел да гледа играта на Травис Келси в Супербоул.

Според Асошиейтед прес, един час след края на шоуто на артиста на „ Bad Blood “, публицисти са видели миниванове да идват на летище Ханеда, където „ някой е влезнал в зоната на портата, защото четирима до петима души, носещи огромни черни чадъри, пречат на гледката към човек. ”

34-годишната Суифт ще би трябвало да пътува против времето, до момента в който минава през голям брой часови зони, с цел да стигне до Вегас.

34-годишният притежател на Грами се чака да кацне в Sin City до 17:30 часа. локално време в събота и има съвсем 24 часа за отмора, преди звездата на Канзас Сити Чийфс, също на 34 години, и неговият тим да се изправят против Сан Франциско 49ърс на стадион " Алегиант " в неделя.

По време на Super Bowl LVIII, С...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР