Тя показа огромния си бюст, който е покрила с черно

...
Тя показа огромния си бюст, който е покрила с черно
Коментари Харесай

Галена си ги показа

Тя сподели големия си бюст, който е покрила с черно изрязано горнище, а зърната й са настръхнали от водата. На всичкото от горната страна е поставила и скъпарски слънчеви очила. Тя си почива интензивно, само че не споделя къде. Като имаме поради финансовите и благоприятни условия надали е в България.

Фурията не стопира да пуска фотоси. Преди дни се пусна в изрязана рокля. Коланът скача чак до деколтето й.

В най-големите жеги Галена се разхожда с кожени ботуши и се прави на каубойка. Скандалите към нея не стихват. Лъсна скандалната истина по какъв начин отслабна толкоз драстично-слагала си инжекции за диабетици. Това е извънредно рисково и най-лошото е, че дава образец на невръстните си почитатели.

Истината е, че певицата към този момент не наподобява на себе си от уязвимост. Няма нищо общо с пухкавата хубавица от началото на кариерата й. Тогава се радваше на апетитни форми, имаше добре изразени скули и изглеждаше много по-добре от в този момент. Но както е споделил народът-всеки си има усет. Галена напряко се  е вманиачила върху  тематиката за килограмите и не знаем до къде ще стигне.

За сметка на това пък кариерата й върви стремително нагоре. Последната година вади шлагер след шлагер и взема челни места в чалга класациите.

Инфо: България Днес

Тагове: Галена певица
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР