Тя пък била в близки отношения със собственика на фирмата,

...
Тя пък била в близки отношения със собственика на фирмата,
Коментари Харесай

Охранителите По Моловете Са Новите Мутри! Вижте Какво Се Случи След Лека Катастрофа В Паркинга, Та Това Е Безочие!

Тя пък била в близки връзки със притежателя на компанията, извършваща защитата на комерсиалния център. След зародил скандал, тя се обажда на защитата и пристигналите на място млади и яки охранители на мола пребили по-възрастния мъж. Той си е извадил здравно удостоверение за нанесените му телесни повреди и подал тъжба в Трето РПУ-Варна. Според уеб страницата ovarna.bg, са правени опити за оказване на напън над пребития варненец да спре жалбата си и с цел да не се сезира прокуратурата.

Цялата тази активност се прави броени дни преди да се навършат 3 години от гибелта на Нягол Петров, който беше свиреп погубен от защитата в същия този търговски център и разсъни справедливия яд на варненци против биячите. На 14 март, 2015 година чиновници на защитата на мола се гаврили и свиреп пребили 52-годишния Нягол, който на излизане издъхна пред очите на доста гости до изхода на постройката. При следствието се оказа, че преди да убият беззащитния болен мъж, против същите охранители е имало 4 тъжби за побои и принуждение в Трето РПУ-Варна, които останали без следствие.

През юни 2017 г. гардовете-убийци бяха наказани от Варненският областен съд, като Ангел Николов получи 18 години затвор, 16 години - Красимир Димитров и 15 - Цветан Маринов. Веднага след случая тогава, управата смени охранителната си компания и подписа контракт с нова, напомнят в мненията си паметливи варненци. Охранителите обаче очевидно имат прекомерно къса памет и не са трансформирали манталитета си, отбелязва " Монитор ". Сега остава да се види дали жалбата на потърпевшия от побоя на охранителите ще докара до нови разкрития за злоупотребата с власт или ще се чака нов смъртен случай, разясняват още варненци в обществените мрежи.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР