Тя останала да спи у тях и легнали на едно

...
Тя останала да спи у тях и легнали на едно
Коментари Харесай

Студентката Вероника Максимова Пусна Жалба В Полицията: Синчето На Един От Най-Богатите Бизнесмени Я Насили Зверски!

Тя останала да спи у тях и легнали на едно легло, само че никаква друга фамилиарност не се подразбирала, защото двамата са другари и легнали да спят с облеклата си.

На идната заран Вероника отишла да си вземе душ, а Шамсуаров влезнал в банята и ѝ предложил да се измият дружно. Тя отказала, а в отговор той ѝ огънал ръката и я изнасилил.

След това той отказал да я пусне да си тръгне от жилището и тя останала през целия ден, като седяла на дивана и в един миг заспала. Шамсуаров я събудил, като ѝ споделил, че намерил в телефона ѝ голи фотоси, предопределени за някогашния ѝ другар, а по-късно още веднъж я изнасилил.

По-късно Вероника Максимова звъннала на майка си и уговорила Шамсуаров да я пусне да си тръгне, а по-късно се обадила в полицията и отишла в болница. Тя е снимала и синините, които са останали по тялото ѝ.

Руслан Шамсуаров отхвърля да е изнасилил момичето. Твърди, че Вероника е работила в областта на секс услугите и двамата са правили секс по взаимно единодушие, написа офнюз.бг.

Пред следствието той споделил още, че по-късно момичето се оплакало от тежкото си финансово състояние и му поискала пари.

Проверката на полицията по обвиняванията на момичето продължава.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР