Тя определя упоритостта като водеща черта в своя характер. Упоритост

...
Тя определя упоритостта като водеща черта в своя характер. Упоритост
Коментари Харесай

Адв. Надежда Петрова, основател и съдружник в адвокатска кантора „Коин Консулт“

Тя дефинира упоритостта като водеща линия в своя темперамент. „ Упоритост да преследваш задачата и макар пречките да имаш неизменност в дейностите си. Добрият юрист следва да намира решение и в най-трудните обстановки. Винаги има решение. Понякога просто е належащо да погледнеш от различен ъгъл “, адв. Надежда Петрова от " Коит Консулт ".

„ Коин Консулт “ е адвокатска адвокатска фирма, основана през 2012 година и профилирана в събирането на вземания и изцяло правно обслужване на търговски сдружения. Дейността ѝ се развива на територията на цялата страна, като обгръща целия развой – извънсъдебно събиране, правосъдно събиране и изпълнително произвеждане. Възнаграждението на адвокатската фирма е обвързано с постигнатия резултат. За последните 10 години „ Коин Консулт “ уголемява активността с изцяло правно обслужване на търговци, както и с кредитно ходатайство. Абонаментното правно обслужване икономисва разноски и постоянно е по-изгодно, в сравнение с работата по обособени проблеми.

В взаимозависимост от потребностите на клиента може да бъде препоръчано уместно юридическо обслужване. „ Коин Консулт “ има богат опит в предлаганите услуги, както и дългогодишно построени връзки със своите клиенти. В сферата на финансите посредством своя регистриран към Българска народна банка кредитен медиатор „ Коин Финанс “ предлага всевъзможен вид банково и небанково кредитиране от водещите банки в страната. Може да бъде обезпечено фирмено, ипотечно и потребителско финансиране. Предимството на услугата е, че клиентът може да открие на едно място офертите на банките и да откри най-хубавите условия за кредитиране. Освен това употребява екип от юристи, като получава сложно обслужване и обезпечаване на финансиране на своя бизнес.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР