Тя оглави класациите по света, има легион от фенове и

...
Тя оглави класациите по света, има легион от фенове и
Коментари Харесай

Град в Нова Зеландия, измъчван от „музикалните битки“ на Селин Дион

Тя оглави класациите по света, има легион от почитатели и завоюва безчет награди за шлагери като Think Twice и Сърцето ми ще продължи.

Но един град в Нова Зеландия споделя, че му е писнало от Селин Дион, откакто водачите на коли се причислиха към лудостта да пускат нейни балади в 2 сутринта.

< p class= " ssrcss-1q0x1qg-Paragraph e1jhz7w10 " > Жителите на Порируа стартираха петиция за преустановяване на шума.

Но участниците в тъй наречените наречени борби със сирени, споделят, че те са метод да изразят себе си.

Битките включват групи от хора, които се събират в регион с колите си, пускайки музика от по-често употребявани сирени за незабавни предизвестия.

Идеята е да пуснете музика от сирените най-силно - и най-ясно.

Френско-канадската дива Дион се трансформира в определен реализатор освен поради известните си прочувствени балади, само че и тъй като огромна част от нейната музика - в това число извоюваната с Оскар My Heart Will Go On от кино лентата " Титаник " от 1997 година - има високи високи честоти, уеб страница на Нова Зеландия The SpinOff доклади.

" Селин Дион е известна, тъй като е толкоз ясна ария - по тази причина се опитваме да използваме музика с високи високи честоти, ясна и без доста баси, " Пол Лесоа, един от създателите на група, която организира борби със сирени в Окланд, сподели пред уеб страницата.

Колите могат да имат сред седем до 10 сирени, със надпревари нормално се организира през цялата нощ. Те лишават седмици, с цел да се приготвят, защото участниците намират сирени онлайн и запояват високоговорители и усилватели към рамки, които се намират на коли. към борбите беше незаслужено.

" Ние просто обичаме музиката, обичаме да танцуваме и да вършим това е по-добре от нощен клуб или пиянство в бар в града, където има борби и така нататък “, сподели той.

Той сподели, че е подал молба до Съвета на Окланд за позволение, само че към момента не е получил отговор.

" По принцип всеки има занимание и макар че нашето занимание може да бъде много тревожно и ние разбираме какъв брой тревожно може да бъде, ние просто желаеме личното си уместно, безвредно пространство надалеч от хората да го създадат. "

Уес Гааркеукен - създателят на петиция, надяваща се да спре борбите със сирените в Порируа, на Северния остров - сподели, че данъкоплатците са " изтощен от бездействието и пренебрежителното отношение, демонстрирано от съвета и кмета по този въпрос ".

Петицията е събрала стотици подписи и апели към градския съвет на Порируа с цел да спре хората да гърмят музиката цяла нощ.

Един човек, Стивън Луис, написа до подписа си, че „ сънят е главно човешко право “.

Друга жена, Даяна Парис, призна, че въпреки да й харесва да слуша Дион " в уюта на моя салон и с моята мощ на звука, не ми е прелестно да слушам фрагменти от него да стопира и стартира когато и да е сред 19:00 и 2 часа сутринта ".

Градският съвет на Порируа по-рано беше постигнал съглашение с участниците в борбите със сирените, което включваше групи, които отиваха в индустриални зони и приключваха до 22:00 часа. Но борбите се завърнаха в града.

Кметът Ан Баркър сподели пред Радио Нова Зеландия, че е „ болна до гибел “ от борбите и желае участниците да се върнат в регионите където не всеки би трябвало да ги слуша.

" Няма на никое място в нашия град, където да няма къщи, които да чуят нещо. "

RNZ неотдавна разкри, че полицията е получила до 40 сигнала за произшествия сред началото на февруари и началото на октомври тази година.

По-рано тази година Дион анулира всички концерти, които беше възнамерявала за 2023 и 2024 година, като сподели на почитателите, че не е задоволително мощна за турне, откакто беше диагностицирана с рядко неврологично заболяване разстройство.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР