Тя обаче въобще няма да е като Първата и Втората.

...
Тя обаче въобще няма да е като Първата и Втората.
Коментари Харесай

Светът е на ръба на Трета световна война, смята Тръмп

Тя обаче изобщо няма да е като Първата и Втората. Те бяха ужасни, само че тази ще бъде доста по-мащабна и унищителна, предизвести той

Светът в никакъв случай не е бил толкоз покрай експлоадирането на Трета международна война, съобщи Доналд Тръмп пред свои поддръжници в Айова, където в понеделник ще се организира първата част от първичните избори за кандидат-президент на Републиканската партия в Съединени американски щати.

“Познавам тези хора - не мисля, че в миналото сме били в такава заплаха от Трета международна война, както в този момент. Тя обаче изобщо няма да е като Първата и Втората. Те бяха ужасни, само че тази ще бъде доста по-мащабна и унищителна ”, предизвести той.

По неговите думи под ръководството на Джо Байдън Съединени американски щати са се трансформирали в “слаба и неефективна страна ”, чието мнение не се взема поради на международната сцена. “Байдън е извънредно незапознат. Единственото нещо, което умее да прави добре, е да мами на избори. Демократите са положителни в манипулирането на изборни резултати, а също по този начин са отлични в преследването на политическите си съперници. Те не могат да създадат нищо другояче ”, акцентира още Тръмп.

Първата част от първичните избори на републиканците ще се организира в понеделник на фона на полярни студове и изобилен снеговалеж. Има огромни опасения, че времето ще бъде спънка за изборната интензивност на партията, написа в тази връзка АП.

Ники Хейли, Рон Десантис и Доналд Тръмп трябваше да анулират или трансформират няколко свои предизборни мероприятия в Айова поради времето. Както постоянно, този първи двубой се чака да даде визия за това кой ще получи номинацията на републиканците. “Изборните събрания в Айова са извънредно значими - това е първата борба, която ще зададе тона. Доналд Тръмп би трябвало да завоюва с огромна разлика, с цел да резервира купата си на неоспорим любимец ”, счита Алън Лихтман, професор по история във Вашингтонския университет.

Същевременно Доналд Тръмп-младши, най-големият наследник на Доналд Тръмп от първата му брачна половинка Ивана, прикани на страницата си в обществената мрежа X да се ореже финансирането на Украйна. “САЩ основават класа от милиардери-олигарси в Украйна - всички пари се крадат, без значение дали приказваме за Володимир Зеленски или за някой различен. А в време младежите биват изпращани на фронта като пушечно месо, уточни Тръмп-младши.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР