Тя няма реална престава какво се случва в столицата. Тя

...
Тя няма реална престава какво се случва в столицата. Тя
Коментари Харесай

Караянчева попари Манолова: Тя няма престава какво се случва в столицата

Тя няма действителна престава какво се случва в столицата. Тя се изправя против един претендент като Фандъкова с опит, с концепция за София. Не можеш да правиш акция с общи приказки. Това съобщи ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева в ефира на Българска национална телевизия във връзка кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София.

„ Местните избори са мажоритарни избори. Кметовете са най-близки до своите гласоподаватели. Не бива да обвързваме кметските избори с ръководството на страната “, уточни Караянчева.

Тя добави, че е сигурна, че Фандъкова ще завоюва София.

„ Управлението е устойчиво. Ще има повишение на междинната заплата, понижаване на безработицата. Не бива да обвързваме локалните избори с ръководството на страната “, сподели още шефката на Народното събрание.

„ Това, че дребната коалиция се разпадна, тъй като те не престават да поддържат ръководещото болшинство, Това, че има проблеми в партиите в дребната коалиция, няма да пречи на ръководството.

Няма да търсим поддръжка от други партии. Има съвпадане на нашите политики с сътрудниците от Воля, Движение за права и свободи. Това са тематики, по които се сплотяваме. “, сподели още Караянчева.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР