Тя не тича, а танцува. С невероятния си талант побеждава

...
Тя не тича, а танцува. С невероятния си талант побеждава
Коментари Харесай

Българка побеждава 10 000 души от цял свят и печели сърцата на руснаците

 Тя не тича, а танцува. С невероятния си гений побеждава 10 000 души от целия свят и печели сърцата на публиката в съветското шоу " Танц “. Извоювала е доста медали, само че най-скъпи са й българските. За магията да преминеш оттатък границите на вероятното посредством стъпки и музика разкрива Александра Драгова. Тя взе участие в едно от най-известните съветски излъчвания – " Танц ".

" Беше необикновено прекарване, минах доста стадии. Така стигнах до топ 35. Точно до живите концерти. На предварителните кастинги се явиха над 10 000 участника ", споделя Александра Драгова, пред Нова.

" Изключително огромна отговорност. Фактът, че съм преборила толкоз доста участници, демонстрира, че съм се движила в вярна посока и съм работила задоволително старателно. През 2017 година се явих в това предаване за първи път. Тогава бях дребна и неопитна и стигнах до топ 90. Тази година ми се обадиха и ми споделиха, че още веднъж набират танцьори за присъединяване в предаването. Реших да се явя на последния кастинг в Москва, който действително беше и последният ми късмет да попадна в шоуто. Отидох с безспорна импровизация, тъй като нямах физическата опция да се приготвя. Имах доста къс интервал от време ", споделя танцьорката.

" След като минах предварителните кастинги, бях готова. Танцувах на българска музика. Носих частичка от България със себе си. Приеха извънредно добре хореографията, която бях показала. Съдии и публиката бяха извънредно впечатлени. Може би не чакаха, че мога да се оправя добре ", счита Александра.

В предаването следват разнообразни кръгове, с разнообразни тествания. Минава се през разнообразни танцови посоки, даже и жанр, в който се танцува на 25-сантиметрови токчета.

" Получих доста поддръжка от съветската аудитория. Получих и доста известия в обществените мрежи. Беше необикновено ", описа още танцьорката.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР