Тя не се ангажира със срокове за колко време ще

...
Тя не се ангажира със срокове за колко време ще
Коментари Харесай

Отварят айфона на Алексей Петров, експерти ще го разкодират

Тя не се ангажира със периоди за какъв брой време ще бъде подготвена експертизата, само че уточни, че има огромни упования към резултатите от нея.

" При едно " отваряне " на телефона може да се добавят някои петна, само че имахме усложнение при намирането на движимости лица ", изясни Кирилова.

Разследващите се надяват експертизата да внесе изясненост за възможния претекст за стрелбата против предприемача.

" Знаете, че към този момент всички каузи на човек могат да бъдат проследени през телефона му ", съобщи Кирилова, намеквайки за бизнес претекст, изравен под убийството.

61-годишният предприемач бе погубен в столичния квартал " Драгалевци ", на пътя, който води към хижа " Алеко ". Сигналът за стрелбата бе получен в Министерство на вътрешните работи в 12.20 ч. на 16 август. При стрелбата пострада 48-годишна жена, която е била с Петров. Седмица след покушението от Министерство на вътрешните работи обрисуваха водещите версии - възмездие или задължения, издирването на причинителите и поръчителите продължава.

Две огнестрелни рани - в тялото и в главата - са предизвикали гибелта на Алексей Петров. По предприемача е стреляно с автоматизирано оръжие със специфични муниции - патрони с хидрошоков резултат, демонстрират резултатите от съдебномедицинската експертиза.

Жената, която бе простреляна при убийството на предприемача Алексей Петров, е дала задоволително данни за описанието на причинителя и за неговото държание по време на стрелбата, сподели през октомври основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Живко Коцев. На въпрос къде е причинителят, той съобщи, че догатките са доста - допустимо е да е у нас, само че е допустимо и да е напуснал България.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР