Тя не само забавлява, но и помага в управлението на

...
Тя не само забавлява, но и помага в управлението на
Коментари Харесай

Xiaomi Xiaoai Speaker - AI колонка за умния дом

Тя освен забавлява, само че и оказва помощ в ръководството на другите смарт устройства у дома

Колонката Xiaomi Xiaoai Speaker преви действителност умния дом с разнообразните си функционалности

Устройство, което съчетава аудио колонка и асистент с изкуствен интелект сбъдва фантазията за умния дом. То освен ще ви забавлява, само че и ще ви помогне да управлявате с лекост другите смарт джаджи в дома.

Това е смарт колонката, която с всичките си високотехнологични благоприятни условия коства единствено €24,95 – можете да я купите на тази цена в световния онлайн магазин Cafago и да разчитате на безвъзмездна доставка.

Xiaomi Xiaoai Speaker е в центъра на умния дом – освен забавлява, само че и ръководи

На първо място, този образован високоговорител възпроизвежда качествено аудио. С новаторски дизайн и лична аудио технология, колонката обезпечава обемен и първокласен тон. Ще слушате от нея обичани мелодии, а също и потребна информация за неща, които ви интересуват, защото колонката е интелигентна и схваща гласови команди.

С помощта на можете да управлявате най-различни смарт устройства в дома посредством глас, в това число да задействате техните функционалности отдалечено. Колонката поддържа надеждни безжични връзки като Wi-Fi 2,4GHz с протоколи IEEE 802.11 b/g/n и Bluetooth 4.2, както и A2DP възпроизвеждане на музика, и е съвместима с Andoid и iOS смарт телефони.

Аудио колонката Xiaomi Xiaoai Speaker е съвместима с Android и iOS смарт телефони

Иновативното устройство играе ловко ролята на асистент с изкуствен интелект. Вграденият AI помощник Xiaoai може да показва повече от 1400 на практика житейски умения – като чат, игри, отговори на гатанки и така нататък, с цел да ви забавлява, в случай че скучаете.

Неслучайно децата харесват. Умната колонка може да превежда и рецитира антични стихове, да издава скотски звуци, да дава отговор със познания от енциклопедия. Въобще това е добър другар на децата, кадърен да отговори на стотици хиляди техни въпроси.

AI помощникът Xiaomi Xiaoai Speaker може да ръководи всички тези устройства в дома

Едва ли е изненада, че смарт джаджата се явява и персонализиран будилник. Можете да задавате музиката и изпълнителите, с които да ви разсънва, включително описи с обичани песни за будилника, тъй че всеки ден да отваряте очи с разнообразни музикални преживявания.

има цилиндрична форма с размери 140х95х95 мм, изпълнен е в бял цвят и тежи единствено 564 грама. Съвместим е с мобилни устройства под ръководство на Android и iOS и се зарежда посредством адаптер DC 12V/1A, който е включен в комплекта. Там ще намерите и управление с указания за потребление.

Смарт високоговорителят е грациозен и моден, със загадъчно лъчение

Можете да купите тази интелигентна джаджа тук: – единствено за €24,95 от онлайн магазина Cafago и безвъзмездна доставка.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР