Тя не крие, че й се събират едва 5 часа

...
Тя не крие, че й се събират едва 5 часа
Коментари Харесай

Гръмна Сега: Започна С Големи Надежди, Край! Нора Шопова Не Издържа!

Тя не крие, че й се събират едвам 5 часа сън в денонощието. Моделката се тормози, че може да закъснее за работа и заради тази причина настройва алармата си за доста по-ранен час.

Умората към този момент е почнала да оставя отпечатък върху лицето на 26-годишната Нора Шопова. Моделката изпаднала в смут, откакто забелязала, че по лицето й са почнали да се появяват.

Тя е подхванала ограничения и занапред залага на козметика със мощни антиейдж съставки. Нора Шопова се опасява, че в случай че продължи в това движение, напълно ще се сбръчка. А като модел, тя се тормози най-вече от това. Все отново кариерата на моделите, завършва с появяването на първите бръчки, написа Хот сцена.

Нора Шопова зае мястото на Деси Банова, която напусна работа при започване на тази година. От няколко месеца русокоската има връзка с някогашния президент.

Малко откакто оповестиха връзката си, тя изрично отхвърли слуховете, че ще напусне работа поради новия си обичан. Но не след дълго русокоската явно е трансформирала мнението си.

Последните злословия около нея и Росен Плевнелиев гласят, че двамата възнамеряват пренасяне във Виена. Бившият президент не крие желанието си да продължи да се занимава с политика и има намерение да заеме поста на български дипламат зад граница.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР