Тя не била кой знае с какво образование затова я

...
Тя не била кой знае с какво образование затова я
Коментари Харесай

Никой Не Би Си Представил, Че Това Може Да Се Случи Със Сестрата На Христо Стоичков! За Всеобщ Шок Петя Е

Тя не била кой знае с какво обучение по тази причина я взели за шивачка. Но пък била веселячка по душа и се сработила с женския колектив бързо. Пазела обаче в загадка родството си с най-известния български футболист.

Слуховете измежду дами обаче бързо се популяризират и колежките й скоро научили кой е брат й. Те недоумявали по какъв начин може Стоичков да се шири в дворец и да къта милиони, а сестра му да се бъхти на машината.

Пред най-близките си приятелки Петя признала, че Христо не й оказва помощ финансово. Дори към този момент и по телефона не се чували. Отношенията им се раздрусали по време на неговия 50 годишен празник. Тя му била афектирана и не желала да го вижда.

Според слуховете преди години се твърдеше, че сестрата на Камата живее в село Маноле. Там имала механа и продавала на съселяните си ракия и кебапчета. Други пък разправяха, че гледала старци в Испания.

Петя била вбесена от погрешните злословия по неин адрес и показа, че в никакъв случай не е въртяла селска механа. А в Испания ходила за интервенция на детето си. Иначе живеела в Пловдив. Където брат й преди време й купил апартамент и една не доста нова кола, предават от retro.bg.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР