Тя написа снощи в Екс, че Навални е поставен в

...
Тя написа снощи в Екс, че Навални е поставен в
Коментари Харесай

Навални е поставен в изолатора на наказателната колония над Северния полярен кръг

Тя написа нощес в " Екс ", че Навални е подложен в изолираност за 25-ти път и напомни, че в такива условия той е прекарал към този момент 283 дни. Навални е бил пратен в изолатора на наказателната колония, намираща се на към 60 километра северно от Северния полярен кръг, тъй като когато надзорник изискал от него да се разпознава, той не го е направил според процедурите за това.

47-годишният Навални, който е някогашен юрист, стана прочут преди повече от десетилетие, като разобличаваше елитите на президента Владимир Путин и отправяше обвинявания в корупция, написа Българска телеграфна агенция. Той е наказан да остане зад решетките, до момента в който навърши 74 години, поради обвинявания, които съгласно него са изфабрикувани, с цел да бъде отхвърлен от политиката. Навални се оплака през вчерашния ден, че е бил заставен да слуша пропутински поп артист всяка заран в 5 часа сутринта, откакто преди този момент е слушал и съветския народен химн.

Руските управляващи дефинират Навални като лъжец и като подкрепян от Запада екстремист, който желае да попречи на политическата непоклатимост и да всее безпорядък в най-голямата страна в света - обвинявания, които той отхвърля.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР