Джорджи Гриър: Актрисата остана обляна в сълзи, когато един човек се появи на представление, превъзхитен след игра, която почти разпродаде тълпата

...
Тя написа: Имаше един човек в моята публика днес, когато
Коментари Харесай

Тя написа: „Имаше един човек в моята публика днес, когато изпълних моята пиеса с една жена, Залези" в #edfringe. Добре е, нали? Добре е...?"

Изображение: Г-жа Гриър получи изблик на подкрепа след разплаканата си публикация в социалните медии

След изблик на подкрепа онлайн, включително от колеги изпълнители и знаменитости, г-жа Гриър беше посрещната от почти разпродадена публика в петъчния обяд.

Нейното шоу, което тя описва като „пиеса за романтични комедии, смесващи света на филмите и подкастите“ , също изглежда е разпродаден в събота, според уебсайта на фестивала.

Актрисата каза пред Sky News, че е била изумена от „сюрреалистичната“ подкрепа и каза, че ще се опита да го използва като „ насърчение".

Прочетете повече от Sky News:

Комедиантът се кандидатира да стане депутат

Г-жа Гриър каза, че е направила публикацията, след като избухна в сълзи следя шоуто й в четвъртък и „за един път реших да се отпусна към интернет, а не към майка си“.

„Вчера плаках в съблекалнята/килера си, а днес говоря с теб и Получих много съобщения за подкрепа, така че беше малко влакче в увеселителен парк", добави тя.

Изображение: Джорджи Гриър поздравява публиката си в петък

Говорейки точно преди шоуто си в петък, тя каза : „Това е страхотна реклама, наистина съм благодарен за това. Не го очаквах. Но все още няма да мисля, че в резултат на това ще имам билети...

„Ще бъда благодарен, ако в резултат на това дойде още един човек. не ставам твърде уверен.“

Сред онези, които предложиха подкрепата си в четвъртък, беше комикът Дара О Брайън, който каза: „Скоро ще вечеряте навън с този анекдот.

„Още повече от веднъж трябваше да почерпя питие на публиката си като благодарност, че бяхте единствените там.“

Джейсън Манфорд също предложи насърчителни думи, като каза: „Това е абсолютно нормално... за един човек да се вдигнеш на шоуто си, особено в началото на Единбург, а също и да бъдеш малко разстроен или раздразнен или п***** от това. Това също е напълно добре."

Междувременно единствената публика, която посети шоуто в четвъртък, се идентифицира в социалните медии.

Колегата Софи Крейг похвали г-жа Гриър, добавяйки: „Имахме прекрасна прегръдка в края и тя беше толкова професионална и смела и ми даде всичко. Трябва да си толкова горд ангел!"

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР