Тя напълно може да седи с нас. Линдзи Лоън се

...
Тя напълно може да седи с нас. Линдзи Лоън се
Коментари Харесай

Линдзи Лоън изглежда привлекателно в черна изрязана рокля на премиерата на „Зли момичета“ 20 години след оригиналния филм

Тя изцяло може да седи с нас.

Линдзи Лоън се събра още веднъж с някои от колежките си от OG " Mean Girls ", до момента в който участва на премиерата в Ню Йорк на музикалния римейк на кино лентата от 2004 година в понеделник вечер - и нейната дръзка черна рокля с изрязани елементи в действителност беше доста " привлекателна ".

Новата майка, 37 – която роди наследник, Luai, от брачна половинка си Бадер Шамас през юли – потвърди, че е „ готина майка “, като раздруса създание на Alexandre Vauthie с дълги ръкави с коремни отрязъци и кристална лента към кръста за появяването й на аления килим.

Роклята й беше леко модифицирана по отношение на истинската визия на пистата за пролет/лято 2023 година, като тази на Лоън се отличаваше с кръгло деколте против водолазката, която модел носеше на стилния подиум.

Звездата от „ Капан за родители “ – която неотдавна се причисли към своите приятелки от „ Зли девойки “, без Рейчъл Макадамс, в реклама на Черния петък на Walmart – допълнена с черен клъч с кристална тока и черни обувки на ток Giuse...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР