Тя моментално стана една от най-популярните участнички в Ергенът, но

...
Тя моментално стана една от най-популярните участнички в Ергенът, но
Коментари Харесай

КАЖИ ЧЕСТНО?! Тези СНИМКИ на Виктория (Цър Пър) от "Ергенът" разтърсиха всички! (не може да е тя)

Тя мигновено стана една от най-популярните участнички в " Ергенът ", само че за жал, не с хубаво. Виктория Асенова или Цър Пър, както я назова мигновено Христиана Манова още от първата вечер, евентуално е в потрес от десетките мемета, които се вършат с нейния облик в мрежата.

Гаврите несъмнено са жестоки и прекомерно дебелашки, като никоя жена не заслужава сходно отношение към себе си и това е реалност. Без значение, че Виктория си го аргументи сама, тъй като, за разлика от Милена Соколова, която завоюва феновете с непорочност и добрина, то Цър Пър ги отврати с несъразмерното си самочувствие и яка завист към останалите.

Снимките на Вики, които заливат нета, са допустимо най-постните й, на които е без грим, с пъпки или е излязла зле. Преди ден обаче в мрежата се появиха нейни искрено шокиращи снимки, на които тя е... уау!

Да, това несъмнено е Виктория Асенова, само че не действителната Цър Пър, която виждаме с очите си, а такава, каквато се вижда тя през очите на фотошопа и на филтрите.

" Иска й се, но йок! Нали я виждаме всяка седмица по няколко пъти какъв брой е " уау ". Ако не беше толкоз тъпа и злобна, можеше да замяза на нещо по-симпатично, само че не. Така че и 100 фотошопа не могат да й оказват помощ ", разясняват в нета.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР