Тя може и да не е Селена Гомес, но за

...
Тя може и да не е Селена Гомес, но за
Коментари Харесай

Какво тяло, само?! Дженифър Лопес захвърли дрехите и предизвика фурор в мрежата (Горещи снимки)

Тя може и да не е Селена Гомес, само че за 53-годишна жена е същински пожар. Певицата и актриса Дженифър Лопес преди дни показа фрагменти от последната си подготовка в обществените мрежи и провокира същински пожар.

Латинодивата се щракна в нищожен бански, до момента в който обясняваше какъв брой е значима утринната подготовка за нея. " Физическото натоварване е от извънредно значение за положителното психологично здраве. Ставам в 4:45, с цел да упражнявам ", обясня нищожно облечената Лопес.

Не е ясно каква част от посланието й е стигнала до мъжете, защото почитателите й бяха прекомерно заети да се възхищават на съвършените й форми. Откакто се омъжи за Бен Афлек звездата все по-рядко си разрешава да се появява по плажно облекло. Все отново, за наслада на почитателите, този път брачният партньор й го нямаше, до момента в който любимката им си прави селфи рано сутринта и съумяха да оплакнат погледите.

Дженифър Лопес е майка на две деца, омъжвала се е четири пъти, като последният беше преди година за остарялата си обич Бен Афлек. Драмата на двете звезди е с близо 20-годишна отминалост. Актьорът беше благоприятен за певицата, само че дни преди сватбата им тя върна пръстена и приключи годежа, защото пресата не ги оставяше и за момент на мира. По-късно той се ожени за актрисата Дженифър Гарднър, от която има три деца, само че се разведе с нея след 10 години фамилен живот поради проблеми с алкохола и хазарта. Джей Ло пък се омъжи за Марк Антъни, претърпя плевел бракоразвод, изживя още по-бурна любовна история с танцьора Каспър Смарт, по-късно съвсем се омъжи за Алекс Родригес, само че го заряза, когато разбра, че й изневерява с някогашната си. И до момента в който някогашният състезател осъзнае какво става, огромната му обич беше щастливо омъжена за своята огромна обич. Бен Афлек. И наподобява по-невероятно от всеки път.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР