Тя може да е прекарала последните 15 години, фокусирайки се

...
Тя може да е прекарала последните 15 години, фокусирайки се
Коментари Харесай

Легендата от 90-те Габриел за нейното невероятно поп завръщане - и смелата причина да си вземе 15-годишна почивка

Тя може да е прекарала последните 15 години, фокусирайки се върху това да бъде майка, само че певицата Габриел към момента има силата да разпродава зали.

Двойната носителка на Brit Award, 54, рестартира кариерата си и няма самообладание да се върне на турне, казвайки: „ Вече не би трябвало да се безпокоя, че ще се върна за учебното тичане. “ Певицата на Dreams прибавя: „ Чувствам ли се в този момент по-комфортно от всеки път? 100%. Чувствам се по-малко изплашен и по-уверен в личната си кожа. Вече съм на 50 години и усещам, че в случай че не се науча да обичам и одобрявам себе си в този момент, в никакъв случай няма да го направя.

„ Аз съм майка, баба и върша тъкмо това, което обичам да направя. Не мога да допускам, че на този стадий от кариерата си мога още веднъж да играя на арени. Усещането е като втори късмет... подем. Сега съм на междинна възраст, само че не мога да направя нищо по въпроса. Да, бих се радвал да остана на 30 години, само че това е по този начин, тъй като тогава бях по-млад и слаб. Приемам мястото, където съм – и почтено казано не бих...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР