Тя може да е хилава и малко груба по ръбовете,

...
Тя може да е хилава и малко груба по ръбовете,
Коментари Харесай

ITV Coronation Street Реалният живот на Бърни Уинтър извън екрана - двойник на сапунена звезда и съпруга

Тя може да е хилава и малко груба по ръбовете, само че почитателите на Coronation Street ще пропуснат Бърни Уинтърс, когато напусне калдъръма тази Коледа.

Майката на близнаците Джема и Пол – които тя в действителност назова Близнаци и Аполон – кара феновете да се смеят, откогато кацна на Кори през 2019 година Когато героят се появи за първи път преди повече от четири години, тя не беше Не е доста известна - тя не е имала най-хубавите връзки с децата си и е нарушавала закона повече от един път.

Но бързо напред към днешния ден и почитателите ще са тъжни, че нейният воин си потегля, защото е потвърдено, че е странна, занимателна и симпатична. На екрана нейният воин е изпратен в пандиза за боравенето с крадени движимости, само че какъв е животът на артиста Джейн Хезългроув надалеч от светлината на прожекторите?

Последният сюжет на Бърни я изпрати в пандиза точно на Коледа, макар обстоятелството, че синът й Пол има моторна невронна болест (MND). За да влошат нещата, до момента в който фамилията празнуваше Коледа рано, соци...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР