Тя може да е дъщеря на един от най-известните супермодели

...
Тя може да е дъщеря на един от най-известните супермодели
Коментари Харесай

Дъщерята на Кейт Мос подписа първия си договор

Тя може да е щерка на един от най-известните супермодели на планетата, само че Лила Грейс Мос съумя да остане задоволително време отвън светлината на прожекторите. Досега! Дъщерята на супермодела Кейт Мос и Джеферсън Хак – основен изпълнителен шеф на Dazed Media, която единствено преди няколко дни навърши 16 години, публично направи своя дебют като модел. Той пристигна като подарък за рождения ѝ ден под формата на рекламен контракт с Marc Jacobs!

Дизайнерът на компанията е непосредствен другар на фамилията от години и за първи път среща Лила през 2008 година Защо ѝ е предложил да бъде лице на най-новата му козметична линия, научаваме от самия него от профила му в Инстаграм.

„ Когато срещнах Лила Мос за първи път през 2008 година, бях на почивка в Ибиса и трябваше да отскоча до Форментера, с цел да се срещна с майка ѝ – Кейт Мос, и други другари. Тогава Лила беше единствено на шест, само че нейните темперамент и хубост бяха забележими. Следващият път, когато срещнах Лила, беше през 2011 година на сватбата на майка ѝ, а хубостта ѝ беше разцъфтяла още повече. Миналият юли беше последният път, когато се видях с Лила. Кейт я беше довела със себе си по време на фотосите на акцията с нейно присъединяване за моята козметична линия. Беше сюрреалистично да видя Кейт и Лила една до друга. Срещата ми върна мемоари от първия път, когато се срещнах с Кейт Мос – тогава тя беше единствено на 18. Красотата на Лила, нейното самообладание, улегналост и добрина направиха този план доста по-специален, в сравнение с чаках. Тя влизаше с лекост и елегантност във всяка визия, в която трябваше да се превъплъти. Благодаря ти, Лила, че беше част от този необикновено специфичен план ", написа самият Марк Джейкъбс в Инстаграм.

Красивата Лила, която си направи профил в Инстаграм едвам в края на септември тази година, към този момент е събрала повече от 15 000 почитатели.

Всъщност това не е първият път, когато Лила Мос влиза в света на модата. През май 2017 година тогава 14-годишната Лила театралничи за козметичната марка The Braid Bar, за която се снима с плътни плитки, вплетени в косата ѝ.

Първата изява на Лила като манекенка обаче се случва през 2016 година Тогава Лила Грейс се снима за корицата на италианското списание Vogue в компанията на майка си. Това е и първата изява на Лила като модел, а черно-белите фотографии на майка и щерка са включени в юнския брой на влиятелното издание.

С бащата на Лила Кейт Мос има връзка от 2001 година до 2004 година Лила Грейс се ражда през 2002 година, а през 2011 година Кейт Мос подписва брак с музиканта Джейми Хинс. /woman.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР