Тя може да е била измамена от своя най-добър“ Хари

...
Тя може да е била измамена от своя най-добър“ Хари
Коментари Харесай

Подгласничката на BBC The Traitors, Моли се смее последна, след като беше измамена от Хари, докато работата се наводнява

Тя може да е била излъгана от своя „ най-хубав “ Хари Кларк в епичния край на The Traitors, само че Моли Пиърс има последният смях.

22-годишният модел с увреждания, който приключи като подгласник в хитовото шоу на BBC One, е подготвен да продължи кариерата си.

Тя освен потвърди, че е добър състезател до предателя Хари, който я подмами да си тръгне с 95 000 паунда, само че и получи оферти за модел.

Родена в Бристол с изчезнали пръсти на дясната си ръка, тя беше диагностицирана с улцерозен колит на 11-годишна възраст, което докара до илеостома за премахване на дебелото черво. Сега тя носи торбичка за стома след трансформирала живота й интервенция на 18 години за лекуване на нейния улцерозен колит.

Говорейки за какво желае да бъде модел на OK!, тя споделя: „ Когато бях на 17 влязох в Primark и видях изображение на акция на модел с една ръка... Спомням си, че споделих на майка ми, че бих желал да направя това за други хора, с цел да ги вдъхновя. “

23-годишният Хари сподели на BBC...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР