Тя лично занесе коледни пакети с храна в Панчарево, Герман,

...
Тя лично занесе коледни пакети с храна в Панчарево, Герман,
Коментари Харесай

„Мисис България” Яна Средкова стопли сърцата на хора в нужда

Тя персонално занесе коледни пакети с храна в Панчарево, Герман, Овча купел, Костенец и селата в района. Това стана допустимо със събраните средства от благотворителния базар, който Яна провежда преди седмица.

„ Каузата „ Подари Коледна вечеря” се оказа извънредно сполучлива. Със сигурност ще повторим акцията за Великден. Не мога да опиша вълнението си от срещата си с тези хора. Освен наслада в очите им имаше и доста сълзи. Знам, че това, което върша не е доста, само че за тези хора и дребното е доста. Освен артикули от първа нужда те получиха и лакомства за коледната софра, които да им основат празнично въодушевление. Благодаря на всички кметове, които се включиха в самодейността и ми помогнаха тя да стане факт ”, споделя Мисис България.

Яна употребява визитата си в Костенец и за следващ път поддържа фондация „ Искам бебе “. От началото на ноември под надпис „ Да напълним огромното сърце на Костенец “ в града се осъществя самодейност в поддръжка на активността на фондацията, като събраните средства от пластмасови капачки ще са за фамилии с репродуктивни проблеми.

От години Яна Средкова се е посветила на идеята да оказва помощ на фамилии с репродуктивни проблеми. Зад гърба си тя има голям брой благотворителни акции за набиране на средства, с цел да сбъдне най-съкровената фантазия за всяко семейство - да има лична рожба. Яна е омъжена, има три деца. Тя развива сполучлив бизнес със здравословни храни, безглутеново и клетъчно хранене. Собственик е на ресторант Green Bаsket.

Носителка е на купите „ Мисис България Свят 2018”, „ Мисис Европейски съюз 2019 “ и на редица влиятелни оценки, измежду които „ Бизнесдама на годината “, „ Мис Бизнес на високи токчета “ и други
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР