Тя каза в подкаста на Sky News и Politico, че

...
Тя каза в подкаста на Sky News и Politico, че
Коментари Харесай

COVID запитване относно „изкупителна жертва“ на висши правителствени фигури, казва сестрата на Борис Джонсън

Тя сподели в подкаста на Sky News и Politico, че „ 100% става въпрос за изкупителна жертва, тъй като, както споделих, към този момент е контрактувано, че блокирането беше вярното нещо.

„ Следователно, единствените въпроси, които в действителност могат да зададат, е вярно ли е направено? И в случай че не, кого упрекваме? Така че това ще следва модела на всички публични запитвания през последните години.

„ Вместо да извличат поучения за бъдещето, за идната пандемия, която ще се случи. Те харчат £ 100 милиона пари на данъкоплатците, с цел да разберем кого да упрекваме най-вече за предишното, вместо да използваме тези пари, с цел да подготвим нашия проект за пандемия или нашия отговор против пандемия и да го създадем подобаващ за идната пандемия. Това ме влудява. "

Очаква се господин Джонсън да се извини от името на държавното управление за ранното справяне с пандемията, само че да отбрани персоналното си държание. Той ще уточни изменящите се препоръки и естеството на пандемията, както и желанието съветниците да се опълчва...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР