Тя каза, че е репетирала два дни, за да изиграе

...
Тя каза, че е репетирала два дни, за да изиграе
Коментари Харесай

Актрисата казва, че Матю Пери не можа да премине през сцената от „Приятели“, в която Чандлър изневерява на Моника

Тя сподели, че е репетирала два дни, с цел да изиграе хотелски служащ в Лас Вегас, носещ обслужване по стаите на Чандлър.

< p> Разстроен, че Моника обядва с някогашния си другар, сюжетът накара Чандлър да излее сърцето си и по-късно да спи с героя на Кеш.

Твърди се обаче, че Пери се е охладил и е приказвал, с цел да получи се отърва от сцената от пети сезон.

Кеш сподели пред NBC News: „ Бяхме го репетирали и всичко останало, а по-късно ден преди да снимаме пред аудитория онлайн ми споделиха, че Чандлър е отишъл при сценаристите и сподели, че публиката в никакъв случай няма да му елементарни изневярата с Моника. "

Прочетете още:
Пери е „ благополучен и радостен " преди гибелта, съгласно основателите на Приятели
Най-смешните смешки на Чандлър в Приятели

Тя сподели, че целият курс на „ Приятели “ може да е бил изменен, в случай че сцената вървеше по проект.

„ Това с Рос и Рейчъл (Дейвид Шуимър и Дженифър Анистън), „ Те бяха на отмора ", само че това нямаше да е на отмора ", сподели Кеш.

" Това решение щеше да вземе, до момента в който бяха дружно. "

Тя добави: „ Мисля, че в действителност щеше да промени метода, по който публиката би (гледала) Чандлър и цялото това нещо. Не знам дали биха могли да го преживеят. “

Пери „ на положително място “ преди гибелта – основателят на „ Приятели “

Кеш в действителност получи своя миг в шоуто и вместо това се появи като стюардеса в същият епизод - The One in Vegas: Part I.

Погребението на Пери се състоя предходната седмица в Ел Ей, като всичките му известни сътрудници участваха на церемонията от към 20 души.

54-годишният мъж е умрял на 28 октомври от явно удавяне, само че се оповестява, че първичните резултати от аутопсията са били неубедителни, тъй че са били разпоредени спомагателни следствия.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР