ТЯ имаше страхотна година благодарение на мегахита Flowers и успеха

...
ТЯ имаше страхотна година благодарение на мегахита Flowers и успеха
Коментари Харесай

Майли Сайръс е готова за многомилионна резиденция в Лас Вегас в Sphere, след като каза на изкормени фенове, че никога повече няма да тръгне на турне

ТЯ имаше страхотна година с помощта на мегахита Flowers и триумфа на албума й Endless Summer Vacation, макар че не е свирил онлайн през последните 12 месеца.

Но мога да разкрия, че през 2024 година Майли Сайръс най-сетне може да се върне на сцената, откакто възобнови договарянията за дебютното си престояване в Лас Вегас.

Шефовете на MGM, които имат както MGM Grand, по този начин и новото футуристично заведение The Sphere, се споделя, че вършат всичко по силите си, с цел да изкушат артиста We Can’t Stop в пустинния град Мохаве.

Те обезверено търсят суперзвезда, която да поеме, когато U2 приключат концертите си след няколко месеца, откакто останаха с дълг от £1 милиард на фона на ескалиращи разноски и плащаха по £800k на шоу за ирландските рокери.

Източник сподели: „ Майли води договаряния за дебюта си в Sin City от много време.

„ Първоначално тя отхвърли оферта от MGM, само че макар че ненавижда живота на пътя, тя към момента обича да е на сцената.

„ Разговорите бяха поднов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР