Тя имаше причини за празнуване в размер на 83 милиона

...
Тя имаше причини за празнуване в размер на 83 милиона
Коментари Харесай

Е. Джийн Карол отпразнува юридическата печалба от 83 милиона долара над Доналд Тръмп в бара в центъра на Ню Йорк с медии от MSNBC, Rolling Stone

Тя имаше аргументи за празнуване в размер на 83 милиона $.

Е. Джийн Карол беше видяна да препича своята законна победа против Доналд Тръмп – и нейната историческа облага от 83 милиона $ – в съвременен бар в Lower East Side, Flower Shop, тази седмица по време на медийно празненство, проведено от журналистката на MSBNC Моли Джонг-Фаст и основния редактор на Rolling Stone - шеф Ноа Шахтман.

Също по този начин на празненството в центъра на Ню Йорк бяха водещият на MSNBC Лорънс О'Донъл, водещият на „ Studio 360 “ Кърт Андерсен, някогашният продуцент на „ SNL “ Марси Клайн, колумнистът на Пък Тара Палмери, създателят на мнение на New York Times Лидия Полгрийн и писателката на Washington Post Сара Елисън.

Партито беше медийно събиране – само че чухме, че Карол е била звездата на баша с посетители, които се събират в близост, с цел да си вършат селфита и да я хвалят като „ икона “.

Казаха ни, че някогашният колумнист на „ Попитайте Е. Джийн “ е участвал с дългогодишната си другарка Лиза Бирнбах, създател...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР