Тя има достъп до най-търсените модни дизайнери в света и

...
Тя има достъп до най-търсените модни дизайнери в света и
Коментари Харесай

„Ужасният“ подарък на Кейт Мидълтън от принц Уилям, който не се хареса добре и я остави озадачена

Тя има достъп до най-търсените фешън дизайнери в света и към този момент има зашеметяваща сбирка от бижута - какво да върша купуваш ли принцесата на Уелс за Коледа?

Няма подозрение, че нейният брачен партньор принц Уилям ще е избрал нещо особено за нея - и нейните деца принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи също ще са подготвени да оказват помощ. Но наподобява, че принцът на Уелс и преди се е борил в предишното, когато е купувал дарове за обичаната си жена в първите дни на романса им. Веднъж той призна, че й е направил ужасяващ подарък, който Кейт „ в никакъв случай не му е разрешила да не помни “, откакто я остави изцяло объркана.

Уилям разкри странния подарък по време на присъединяване в подкаста на някогашния британски нападател Питър Крауч по BBC Radio Five Live. В полемика за дарове, Крауч призна, че е купувал дъждобран на брачната половинка си модел Аби Кланси три години поред за рождения й ден.

И Уилям призна: „ Веднъж взех на жена си бинокъл – тя в никакъв случай не го разрешава не помня това. Това беше при започване на у...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР