Тя и Цецка (Цачева - бел.ред.) беше безалтернативна, но сега

...
Тя и Цецка (Цачева - бел.ред.) беше безалтернативна, но сега
Коментари Харесай

Цитат на деня: И Цецка беше безалтернативна, но сега Радев е президент

" Тя и Цецка (Цачева - бел.ред.) беше безалтернативна, само че в този момент Радев е президент. "

Това съобщи зам.-председателят на Българска социалистическа партия Кирил Добрев в утринния блок на Би Ти Ви, до момента в който разясняваше конгреса на Българска социалистическа партия и последвалата в неделя конференция на ГЕРБ, на която Цветан Цветанов съобщи, че Българска социалистическа партия не са опция на ръководството.

Говорейки за конгреса на Българска социалистическа партия, Добрев сподели, че Корнелия Нинова започвала да контактува от ден на ден с редовите членове на левицата и това предизвиквало неодобрение у някои социалисти на управителни постове. По думите му в предишното е имало много опити Българска социалистическа партия да бъде следена, само че през днешния ден това не може да се случи. " Винаги са пробвали с дълги ръце, мръсни ръце да пипат в Българска социалистическа партия ", сподели той.

" Корнелия стана ръководител, тъй като водеше борби с ГЕРБ, а не вътрешнопартийни борби в Българска социалистическа партия ", добави Добрев, обръщайки се към враговете на Нинова вътре в партията.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР