Тя го взе в треперещите си ръце и го погали.

...
Тя го взе в треперещите си ръце и го погали.
Коментари Харесай

Томислав жегна Нинова за мандата: Тя го взе в треперещите си ръце, той беше само неин

" Тя го взе в треперещите си ръце и го погали. Той беше неин, единствено неин. Притисна го към гърдите си. Нямаше да го връща! " Така Томислав Дончев разказа в обществените мрежи задържането на третия мандат от Корнелия Нинова.

Социалистите държат последната директория с мандат за сформиране на държавно управление към този момент тъкмо седмица. Те признават, че възможностите за ново държавно управление са нулеви.

Президентът Румен Радев ги прикани да се съобразят със периодите в Конституцията и с тълкувателното решение на Конституционния съд от 1992 година, съгласно което е рационално третия мандат да се задържа толкоз, колкото първите два, или тъкмо седем дни.

" Преди две седмици те търсиха обособени депутати да поддържат държавно управление, в този момент внезапно всички са отговорни, че не могат да съумеят, третият мандат ще бъде несполучлив, само че по-важното съгласно мен е, че не желаят да съумеят изключително Политическа партия “, сподели по-рано през днешния ден Десислава Атанасова.
ТЕМА преди 1 час 910 преди 3 часа 3927 преди 4 часа 3287
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР