Тя го натискала да подаде молба за развод и най-накрая

...
Тя го натискала да подаде молба за развод и най-накрая
Коментари Харесай

Младата Любовница На Стоян Алексиев Ивана Бобочева Се Оказа Скрита Лимонка! Лъсна Истинската Й Игра, Голямото Събитие Е До Дни!

Тя го натискала да подаде молба за бракоразвод и най-сетне двамата да заживеят дружно. В Народния спектакъл, където Алексиев е от огромните имена, се приказва, че точно на 14 февруари Ивана му била спретнала огромна сантиментална изненада. Всичко ще стартира още в самия спектакъл. Навръх сантименталния празник Алексиев има зрелище в Камерната зала на Народния. В „ Някъде в този живот “ той си партнира с Валентин Ганев, Емануела Шкодрева и Теодор Иванов.

В пиесата се оказва, че героят на Алексиев е татко на героинята на Шкодрева. Ивана имала към този момент непокътнато място за първия ред на представлението. В последно време тя не пропущала нито един спектракъл на обичания си. Двамата даже вървят дружно по представления и в другите театри. Из коридорите на Народния се приказва, че точно в сряда точно на Свети Валентин любовницата на артиста очаквала да получи и пръстен от него, с което да засвидетелства възприятията си към нея. Любопитно ще бъде дали той ще ѝ връчи бижуто пред всички, или това ще стане скрито.

Досега Алексиев постоянно е отричал връзката си с много по-младата Ивана. Той даже непрекъснато акцентира, че обича жена си и няма да се развежда с нея. Затова е любопитно какво ще стане сред него и Ивана в сряда и дали пред феновете ще разгласи връзката си, или просто ще си изиграе спектакъла без непотребна показност. В театъра още приказват, че в действителност във връзката сред двамата студентката е по-инициативната с настояванията той да бъде при нея, а не при жена си.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР