Тя е звездата, тя е сензацията на TikTok, тя е

...
Тя е звездата, тя е сензацията на TikTok, тя е
Коментари Харесай

И тя ще става фолк певица? Дупничанката Венета пропя и намекна ли, че има гадже

Тя е звездата, тя е сензацията на TikTok, тя е новата меме кралица – Венетка от Дупница. Обича ракийката и не го крие, а това я трансформира във всенародна фаворитка.

Венета е атрактивна, млада, от Дупница е, а това значи едно – подготвена е да стане фолк дива. В Instagram тя сподели скромните си вокални умения, само че всички знаем добре, че и Мадона няма впечатляващите гласови данни на... Селин Дион.

Виж още: Украйна или Русия? Кого поддържаха в спора известните българи

Няма значение, за кръчмарски веселби не са нужни певчески заложби, а разкрепостено държание. Нещо ни подсказва, че Венета ще е топ кралица на нощния живот, в случай че хване в действителност микрофона, въпреки и на плейбек. 

Във въпросното клипче Венетка прави дует с чужд млад мъж, с който пеят любовна ария. Някои допуснаха, че той е гаджето ѝ, което би означавало, че не се е преборила за сърцето на Виктор Стоянов.

Факт е, че ситуацията наподобява сантиментална (е, в случай че включвате в романса евтината чалга, която звучи), а двамата са близки, само че едва ли това момче има алъш-вериш с Венета.

Виж още: Искате да сте като Зори Джи? Риалити звездата става наставник, ще учи хората на щастие 

Изображение: https://www.instagram.com/veneta_milen_kostova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР