ТЯ Е зашеметяваща, супер талантлива и дори току-що е завършила

...
ТЯ Е зашеметяваща, супер талантлива и дори току-що е завършила
Коментари Харесай

Защо не е лесно да си Мишел Кийгън – от слухове за развод до „неудобно“ да бъдеш избирана за най-сексапилната жена 12 пъти

ТЯ Е зашеметяваща, супер надарена и даже преди малко е приключила построяването на обстойно имение в Есекс за £3,5 милиона с някогашния си мъж TOWIE брачен партньор.

Не единствено това, само че неотдавна Мишел Кийгън завоюва похвали за основната си роля в новия горещо предстоящ трилър на Netflix от осем елементи Fool Me Once, основан на бестселъра на Харлан Кобен.

След като нейното шоу отпадна, почитателите се втурнаха към X, с цел да поздравят представянето на Мишел. „ @michkeegan поклони се, брилянтен, замайващ и трогателен – дайте на тази дама Оскар #FoolMeOnce! “, написа един.

Друг сподели: „ Друг добави: „ Мишел Кийгън не е просто красива, тя е същински артист от най-високо равнище. „ Заблуди ме един път “ е в действителност доста положително. #FoolMeOnce “

И те не бяха единствените.

36-годишният брачен партньор Марк също отдаде възхитителна респект, като сподели на своите 1,9 милиона почитатели в Instagram „ какъв брой благополучен и горделив “ е „ за тази невероятна жена, която назовавам моя брачна половинка “.

„ Трудно е за хората извън да тип...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР