„Тази Барби има Нобелова награда“: Малала Юсафзай се шегува, че съпругът й е „просто Кен“

...
Тя е всичко. Той е просто Кен. Лозунгът за чупилия
Коментари Харесай

„Тя е всичко. Той е просто Кен.

Лозунгът за чупилия рекорди филм „Барби“ подчертава огромната разлика между главния герой на Марго Роби и нейния слаб, пренебрегван приятел Кен, изигран от Райън Гослинг.

Това бързо се превърна в шега в социалните медии, водеща до премиерата на филма. Сега образователната активистка Малала Юсафзай може би има най-забавния поглед върху това от всички.

В публикация в Instagram в неделя Юсафзай публикува снимка на себе си със съпруга си Асер Малик в кутията на Барби.

„Тази Барби има Нобелова награда“, написа тя снимката и добави: „Той е просто Кен.“

През 2014 г. Юсафзай стана най-младият носител на Нобелова награда за мир, която тя получи заедно с Кайлаш Сатярти като признание за усилията им в защита на правата на децата.

В публикацията в социалните медии Юсафзай продължи да дава своя поглед върху филма на Грета Геруиг, който имаше най-големия премиерен уикенд за 2023 г. и най-големия дебют за жена режисьор, заявявайки: „Харесахме филма, беше толкова забавен и замислен.”

Тя продължи с предупреждение, че не иска да навреди с първоначалните си думи, добавяйки: „Надявам се този надпис да не нарани всички Кенс толкова, колкото филма Кен.“

 01 ryan gosling kenergy С любезното съдействие на Warner Bros. Pictures

Това очевидно не нарани съпруга й, който прие надписа с леко сърце, комично отговаряйки: „Аз съм Кеноу“.

Публикацията натрупа повече от 500 000 харесвания и хиляди коментари, като потребителите на социалните медии засипаха с похвали надписа.

„Този ​​надпис печели“, написа YouTube звездата Лили Сингх. „НАЙ-ДОБРИЯТ надпис на Барби, който съм чел досега“, пише друг потребител.

Юсафзай завършва Оксфордския университет със степен по философия, политика и икономика през 2020 г. Тя и Малик се ожениха на следващата година.

Преди премиерата на филма „Барби“ на 21 юли, Warner Bros. пуснаха тийзър „Просто Кен“, в който потиснатият герой пее за това, че не знае кой е той без Барби и живее в нейната сянка в Барбиленд. (Warner Bros., подобно на CNN, е звено на Warner Bros. Discovery).

„Изглежда няма значение какво правя, винаги съм номер две“, оплаква се музикално той.

„Аз съм просто Кен. Навсякъде другаде бих бил 10. Съдбата ми ли е да живея и умра живот на крехка блондинка?“ той продължава да пее.

По-късно обаче песента става по-оптимистична, като Кен възкликва: „Аз съм просто Кен и съм достатъчен. И съм страхотен в правенето на неща. Така че, хей, проверете ме.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР