Тя е цяла мистерия ! Това е самата истина а

...
Тя е цяла мистерия ! Това е самата истина а
Коментари Харесай

Жената Риби – една голяма тайна

Тя е цяла тайнственост! Това е самата истина а не просто впечатляващо начало.

Не търси популярност и известност, те просто я застигат. Не може да седи на едно място. Тя е жител на света.  Днес е тук, на следващия ден ще бъде другаде. Това да не ви обърква! Не става дума за това, че на нея не може да се разчита а за безконечната и жадност за живот. Това е индивидът който ще се постарае да извърши всеки собствен момент с благополучие, като се заобиколи с благоприятни условия. Тя е тази която сама прави нещата да се случват. Не чака благополучие от другаде.  Тя е безгрижник по душа, правилен другар, хубав залез и цяла енциклопедия. Тук поговорката –,, Не питай старило а теглило,,  важи с цялостна мощ.

ЛИЧНОСТ:  Рибите схващат всичко и всеки, с изключение на себе си. Те цялостен живот може да търсят личното си Аз. Повечето хора се помиряват с ситуацията в,което се намират  и си слагат таван на опциите. Тя просто не е устроена по този начин. Никой и нищо не е в положение да я накара да се помири с нещо, което не е по неин усет и не може да я направи щастлива. Дори да изпадне в такава обстановка, няма да е за дълго.         Не е в стила и.

Нищо не може да я спре от това да търси – точното място, точната специалност, точното обграждане, точния човек за нея. Нещо повече тя го приема като свое първо обвързване да си обезпечи пълностоен живот.

Жената – Риби има своя истина и не има вяра в необятно публикуваните заблуди.  Тук стигаме до мистерията скрита в нея.  Тя не счита за нужно да споделя непременно на всички  какво знае, какво не знае и дали въобще знае.  Дори да сте в неточност и да не спирате в укорите си против нея, няма да ви прекъсне дори няма да отреагира и ще ви остави сами да стигнете до истината. Тя  дава пояснение  на хората на които държи, за останалите е просто това, което виждат.  Само на най – околните си другари би се обидила и би дала прошка всичко. С останалите ще бъде  достатъчно общителна и възпитана нищо друго.

Няма по какъв начин да не забележите нейната жертвоготовност, искреност, съпричастност в композиция със знанията които е придобила от       ЛИЧЕН  ОПИТ.

Като другарка тя е вашето мъжко момиче, което под нежната осанка крие твърдоглав темперамент. Ще ви елементарни и ще не помни всичко, единствено не и ПРЕДАТЕЛСТВО.

За дамата – риби  близките и приятелите  са,като спокоен бряг на,който да се поспре за малко да осети спокойствието, да чуе откровени препоръки и да почувства  подкрепа,преди още веднъж да се втурне в нови инициативи.

Ето за какво ПРЕДАТЕЛСТВОТО за нея е еднакво на ликвидиране.              Да убиете доверието и към вас значи  ,че вие безусловно не сте разбрали каква канара е била зад тила ви, не сте оценили човешкото в нея.       Дори да мине време, даже да не помни и пътищата ви се пресекат още веднъж нищо няма да е същото.

Нашата нимфа има ужасно възприятие за комизъм и забележителна самоирония. Склонна към компромис даже към врага си.  Усеща  и най – дребната осцилация или страст.  Забелязват даже леките незначителни промени в настроението и положението на индивида.  Благодарение на интуицията си постоянно усеща дали държанието на събеседника е откровено.

ЧАР:  Жената – риби не се вмества в общоприетите клишета за хубост.

Рибата написа поканата за флирт с очите си. Владее чудесно езика на тялото си. Тя не е див звяр, нито пък е жертва. Тя е мистерия и стартира ли да си играе с любознанието ти няма по какъв начин да устоиш на напрежението.

Харесва и да акцентира сексапила си с умерена доза голота. Ще ви се усмихва откровено. Ще забележите ексцентричния жанр във всяко отношение.

Тя е коктейл от ексцентрични подходи. Обича да се трансформира, само че не поради някого а поради самата себе си. Като ловък експериментатор в живота няма да видите нищо неугледно в нея.

Като типична нимфа съвсем не носи грим. Докато всички гонят модата, модата гони нея.

КАК ОТМЪЩАВАТ:   Не биха си губили времето с това. Като известна и контактна персона добре се схващат с хора от всевъзможни среди. Екземплярите,които в миналото са си помислили,че са взели превъзходство над дамата – риби най-вероятно са били пощадени от самата нея.

Русалката на зодиака запомнете постоянно има постоянен тил зад себе си. Навярно е имала желанието да навреди и даде урок на индивида,който я е оскърбил или е приложил принуждение под някаква форма. Истинско благополучие е.че не си губи времето с такива глупави съгласно нея неща. Едно да ви е ясно обаче,ако реши даде урок на някого на 80% от случаите съгласно обстоятелства напряко ще ви закопае. В дословен и метафоричен смисъл.

КАКВО Е ДА ИМАТЕ ВРЪЗКА С ЖЕНА – РИБИ:

Тя е извънредно другарски настроена. Няма да ви ограничи с нищо, няма да се пробва и да ви трансформира. Единственото, което ще желае в огромни дози и вие щом сте избрали да бъдете с нея би трябвало да и дадете е – схващане. Трудна е за обичане,но всичко хубаво е и мъчно. За русалката дребните жестове играят голямо значение. Тя няма да ви натяква какво сте и какво не сте създали за нея. Тя сама прави задоволително за другите и сама за себе си. Точно за това желае половинка която да може да я обича безусловно. Когато някой обича в действителност, тогава той се сеща за всичко. Както споменахме по – горе рибата е мъжко момиче с ексцентрична хубост.

Има потребност от някой, който да я накара да се почувства слаба, уязвима, нежна, закриляна.  Ако не можете да я накарате да се почувства сигурна с вас няма по какъв начин да я задържите за дълго.

При над 70% от интервюираните мъже по отношение на половите им прекарвания подреждат дамата – риби,като много по – освободена от задръжки в сравнение с останалите зодии. Какви тъкмо задръжки,обаче ще оставим напълно на вашето въображение.

P. S. Не излизайте незабавно да търсите тази жена! По – това време не е на открито. ;))

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР