Тя е талантлива, че и красива, че и синеока, че

...
Тя е талантлива, че и красива, че и синеока, че
Коментари Харесай

Дотам ли я докара: Елен Колева разтърси мрежата с разкритие за личния си живот! (ШОКИРАЩА СНИМКА)

Тя е надарена, че и красива, че и синеока, че и осведомена с... галактическата сила, а в последно време и с карти Таро, само че... по този начин и не може да провокира щастието си в персонален проект. Да, може би се сещате, че приказваме за Елен Колева.

Актрисата скоро ще чукне 40-така и не е въпросът дали желае да се омъжва и да ражда деца (това си е неин избор, не е задължително). Пита се обаче за какво още няма човек до себе си, откакто явно цени, желае и търси любовта?!

Знаем, че Елен имаше две по-сериозни връзки, от които обаче минаха в действителност доста години. Първата бе с предприемача Сашо Майонезата, който я срина душевен и физически, а втората я довърши изцяло - тя пък беше с пияния публицист Калин Терзийски.

Чудо на чудесата, ще кажат мнозина и даже ще я поздравят - несъмнено е по-добре сама, в сравнение с с хора като въпросните. Елен Колева обаче очевидно толкоз мощно желае връзка, че преди часове направи нещо шокиращо за мнозина. Тя си качи фотография във Фейса, с надпис, че е сгодена...

" Ей по този начин, да видя по какъв начин ми стои в профил... ", пошегува се актрисата, само че нейни другари я издадоха - от дълго време мечтаела за мъж, който да я обича и по който тя да полудее. И се тормозела за какво това не се случва.

" Истината е, че тя от време на време има едно в действителност налудно и необичайно държание, което плаши мъжете. Свестните мъже, несъмнено, тъй като в случай че ще е единствено да я " оправят " и да бягат, такива бол ", разясняват източниците.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР