Тя е спяла. Той я е хванал за ръката и

...
Тя е спяла. Той я е хванал за ръката и
Коментари Харесай

Затворникът Иванов зарязал заложника си, за да не го бави

" Тя е спяла. Той я е хванал за ръката и я повел из къщата. Поискал и пари, питал и за самун. Ударил я и я повел по пътя " това споделя пред Би Ти Ви дъщерята на дамата, взета за пленник от избягалия пандизчия Борис Иванов.
 Избягалият пандизчия се опитал да вземе пленник преди да бъде хванат
Иванов бе хванат през вчерашния ден след спецакция в Ловешко, траяла няколко дни.

Жената към момента е в мощен потрес от преживения смут. Вчера по обед тя е легнала да поспи, а вратите всекидневно били отключени. След това чужд мъж щръкнал над леглото ѝ и я събудил.

Разпознала е незабавно беглеца, който носил бухалка. Първо изискал храна, след това пари, а най-после я повел със себе си.

По пътя обаче ги среща районният служител на реда, който обхождал улиците пешком. Жената му дала знак, той ги подминал, с цел да не заплаши живота на жертвата, само че незабавно по-късно подхванал дейности.

Притеснен от срещата обаче, пандизчията Иванов завлякъл жертвата към близката гора. Тя се спънала и паднала, а той с цел да не губи време, хвърлил водата и храната и побягнал самичък към слънчогледите.

Жената е била застрашена, че в случай че не го последва, без да будят подозрение по пътя, ще я убие и ще я захвърли в тревата.

Благодарна е на районния служител на реда, който по думите ѝ е избавил живота ѝ. Не има вяра, че в миналото ще се отърси от напрежението и ужаса, които е претърпяла. Благодарение и на нейната реакция избягалият пандизчия беше хванат след зрелищна акция на полицията
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР