Тя е секси, тя е красива, тя е изящната Адриана

...
Тя е секси, тя е красива, тя е изящната Адриана
Коментари Харесай

Адриана Лима - горещата бразилка, която остана непорочна до брака

Тя е секси, тя е красива, тя е изящната Адриана Лима, която през днешния ден става на 37! Звездната дама е родена в град Салвадор, Бразилия, през 1981-а, само че във вените й тече африканска, индианска и японска кръв. Тази мултинационална комбинация безспорно е и повода за забавната и спираща дъха визия на Лима. И макар че през 2016-а тя бе оповестена за втория най-богат топмодел, детството й е непретенциозно и нормално.

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on May 16, 2018 at 10:21am PDT

Обикновеният живот на Адриана обаче се трансформира, когато едвам на 13 е " открита " от фешън сътрудник, до момента в който пазари в търговски център в родния си град. Така през 1994 година вратите на стилния свят се отварят за бразилката. Само две години по-късно, а точно през 1996 година побеждава в влиятелен конкурс, проведен от Ford Models. По-късно същата година приключва втора на интернационалния конкурс " Форд супермодел на света ".

Малко по-късно Лима напуща родината си и се реалокира в Ню Йорк, с цел да развива кариерата си на модел. Красавицата съумява да подпише контракт с " Elite model ". Появява се на страниците на интернационалните издания на списанията Vogue и Marie Clairе и дефилира за Кристиан Лакроа, Валентино и още редица популярни моделиери. Първият огромен пробив на Адриана обаче идва откакто се появява на билборд на Vassarette посред площад " Таймс скуеър ".

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on Nov 20, 2017 at 3:39pm PST

След това кариерата й потръгва стремително нагоре и тя се трансформира в рекламно лице на известни марки като Maybelline и се появява на кориците на списания като Harper's Bazaar и ELLE. През 2001 година следва и най-големият кариерен пробив за Адриана, а точно превръщането й в ангел на Victoria's Secret. През 2016-а тя бе оповестена и за най-значимия ангел на марката.

Личният живот на хубавицата е не по-малко забавен от професионалния й. През двайсетте си години Адриана е имала връзки с редица известни мъже в това число и рок музиканта Лени Кравиц. Лима обаче е безапелационна, че не е спала нито с него, нито с друго свое гадже, тъй като желала да резервира девствеността си до сватбата.

През април 2006 година в списанието GQ, Лима декларира, че следвайки католическите си религиозни убеждения, тя има намерение да остане непорочна до брака. " Сексът е за след брака. Мъжете би трябвало да почитат моя избор. Ако не го почитат, значи не ме желаят ", отсича тя.

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on Feb 27, 2018 at 1:56pm PST

И по нейни думи тя в действителност губи девствеността си със брачна половинка си - сръбския баскетболист Марко Ярич, за който се омъжва на 14 февруари 2009 година. На 15 ноември същата година тя ражда момиченце на име Валентина Лима Ярич. Три години по-късно двойката приветства второ момиченце, което кръщава Сиена. През 2014-а година обаче се постави завършек на фамилната идилия, откакто се оказа, че Марко не е бил правилен на Адриана.

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on May 20, 2018 at 7:37am PDT

Красавицата оставя погрешния си обичан и продължава напред. След няколко несполучливи връзки към днешна дата тя е щастливо обвързана с турския публицист Метин Хара, разкриват международните медии.

woman.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР